Konyaspor'da NDao gelişmesi!

Lokomotif Moskova’nın transfer radarında olan Alassane NDao ile ilgili Konyaspor’a resmi teklif gelmedi. Teknik heyet futbolcunun kalmasını isterken, feda dönemine giren yeşil beyazlılarda yönetim yüksek bir teklif gelmesi halinde değerlendirilecek.
Konyaspor'da NDao gelişmesi!

Rus ekibi Lokomotif Moskova’nın transfer radarında olan Alassane NDao ile ilgili Konyaspor’a resmi teklif gelmedi. Geçtiğimiz günlerde menajerinin açıklamaları sonrasında oyuncuya olan ilgi resmiyet kazanırken, Anadolu Kartalı’nın kapısı çalınmadı. Feda dönemine giren yeşil beyazlılarda yönetim yüksek bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacak. NDao’nun durumuna göre plan yapılacak.

teklif-gelmedi.jpg

DEĞERLENDİRME YAPILACAK

Geride kalan sezonda devre arasında İstanbulspor’dan transfer edilen NDao, Konyaspor formasıyla 18 maçta 2 gol ve 3 asist yaptı. Anadolu Kartalı 150 bin euro karşılığında Senegalli oyuncu kadrosuna katmıştı. Teknik heyet NDao’nun kalmasını isterken, son karar gelen teklife ve sağ açık için yapılacak transfer planlamasına göre karar verilecek. Diğer yandan yeşil beyazlılar 1 Temmuz’da toplanacak.

 Muhabir