Konyaspor'da Kramer sesleri!

Konyaspor'un forvet arayışları devam ederken, Slovenyalı santrafor Blaz Kramer'in ismi sıklıkla anılıyor. Geçtiğimiz hafta oyuncu ile ilgili ilk temas kuruldu. 28 yaşındaki futbolcunun kariyeri, geride bırakılan sezonki performansı ve güncel değeri haberimizde.
Konyaspor'da Kramer sesleri!

Konyaspor'un forvet arayışları devam ederken, Slovenyalı santrafor Blaz Kramer'in ismi sıklıkla anılıyor. Geçtiğimiz hafta oyuncu ile ilgili ilk temas kuruldu. Legia Varşova forması giyen Kramer için Polonya basını futbolcunun Konyaspor ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi. 28 yaşındaki futbolcu Konyaspor ile ilgili kendisi hakkında yapılan paylaşımları takibe aldı. Transferde kısa sürede net adımlar bekleniyor

kramer-kopya.jpg

OYUNCU PERFORMANSI

Blaz Kramer, 2023-2024 sezonunda Legia Varşova forması ile uyluk gerilmesinden dolayı 2, kırık nedeniyle 8 maç olmak üzere toplamında 81 gün boyunca forma giymekten uzak kaldı. Kule forvet, Legia ile çıktığı toplam 46 maçta 12 gol ve 1 asist katkısı yaptı. Oyuncu Wolfburg II takımında 27 gol atarak kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Blaz Kramer'in güncel piyasa değeri 500 bin euro.

 Muhabir