Konyaspor'da Korkmaz'dan Kocaman övgü!

Başkan Ömer Korkmaz katıldığı bir dijital programda başkanlık tecrübesine dair düşüncelerini paylaştı. Sorumluluğun çok yüksek olduğunu belirten Başkan, aynı dönemde çalıştığı Aykut Kocaman hakkında övgü dolu sözler kullandı.
Konyaspor'da Korkmaz'dan Kocaman övgü!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Youtube kanalında Hayalden Gerçeğe adlı programa konuk oldu. Yeşil beyazlıların başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Korkmaz şunları söyledi , “Uyandığımda kendimi hala Konyaspor başkanı olarak hayal ettiğimde yüzümde bir gülümseme oluşuyor. Bu benim hayalimdi. Bir şeyleri hayal etmeniz lazım. Buradaki sorumluluk çok yüksek. Burası benim işyerim değil. Burada hata yaparsan tolere edecek kimse yok” diye görüşlerini bildirdi.

baskandan-kocaman-ovgu.jpg

“TECRÜBELER KAZANDIM”

Başkan Korkmaz, Aykut Kocaman ile görev yaptığı süre içerisinde çok şeyler öğrendiğini belirtti, “Futbol, futbola bakış anlamında nasıl bir kavram oluşturduğuna dair öğrettiklerinden dolayı Aykut Kocaman’a teşekkür etmek istiyorum. Ondan çok şey öğrendim. Futbol ve insanın nasıl birleştirilebileceği, yazılı olmayan kurallara dair birçok tecrübe kazandım. Tecrübelerini kazandım”

baskandan-kocaman-ovgu-001.jpg

 Muhabir