Konyaspor'da kanatlar alev alacak!

Sol kanat hızlandı. Anadolu Kartalı’nın prensipte el sıkıştığı ve şehre gelmesi beklenen Yusuf Erdoğan gelecek sezon Marlos Moreno ile forma yarışına girecek. Yusuf Erdoğan’ın kariyer performansı ve skor katkıları çıkartıldı. 31 yaşındaki oyuncunun maliyeti uyguna geldiği kaydedildi.
Konyaspor'da kanatlar alev alacak!

Konyaspor’un prensipte anlaştığı ve Cuma günü Konya’ya gelmesi beklenen Yusuf Erdoğan sonrasında yeşil beyazlıların sol kanadında kıran kırana yarış yaşanacak. Geçtiğimiz sezon Valon Ethemi ile rekabete giren Marlos Moreno, 2024-25 sezonunda ise forma yarışında Yusuf Erdoğan ile yarışacak. Güncel piyasa değeri 500 bin euro olan Yusuf’un, gündemdeki rakamlardan daha uyguna geldi.

yaris-kizisti.jpg

4 MAÇTA 1 SKOR

Futbol altyapısına Araklıspor'da başlayan 31 yaşındaki futbolcu sırasıyla 1461 Trabzonspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Adana Demirspor'da forma giydi. 2023-2024 sezonunda Adana Demirspor'da top koşturan Erdoğan, 35 maça çıktı ve 5 gol, 4 asist katkısında bulundu. Toplam kariyerine bakıldığında ise 417 maça çıkan Yusuf, 60 gol ve 44 asist ile 104 gole etkide bulundu.


yaris-kizisti-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :