Konyaspor'da ikinci şans mesajı!

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’de devam ettiren Konyaspor’da Teknik Direktör Ali Çamdalı tüm futbolcularına forma için çalışmaları gerektiği mesajını verdi. Geride kalan sezonda fiziksel olarak eksikleri olan ve katkı sağlamayan oyunculara kampta son kez şans verilecek. Tempo artıyor.
Konyaspor'da ikinci şans mesajı!

2024-2025 sezonun hazırlıklarına devam eden Konyaspor’da teknik heyet bir yandan oyuncuları yeni sezona hazır etmeye çalışırken, diğer yandan geçen sezon hayal kırıklığı oluşturan veya forma bulamayan futbolcuları kadroya dahil etmeye çalışıyor. Teknik Direktör Ali Çamdalı, Konya’da yaptığı konuşmada ikinci kampta tüm futbolcularını görmek istediğini belirterek takıma mesajını vermişti.

kinci-sans.png

GÖZLER ONLARDA

Ligin en az gol atan ikinci takımı olarak sezonu kapatan Konyaspor’da ara transfer döneminde kadroya dahil olan Bouly Sambou 12 maça çıkmış ancak skor bulamamıştı. Teknik heyet oyuncuyu kazanmaya çalışıyor. Orta sahadaki boşluğu değerlendirmek isteyen Emmanuel Boateng de çok çalışarak yeni sezonda formaya talip. Niko Rak’ın durumu ise şu anda belirsizliğini koruduğu öğrenildi.


kinci-sans-001.png

 Muhabir