Konyaspor'da iki futbolcunun son durumu!

Konyaspor'un transfer gündeminde olduğu belirtilen Ankaragücü'nden Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci ile alakalı bilgiler elde edildi. Başkent temsilcisi yalnızca Efkan için 1.5 milyon euro bedel istiyor. Konyaspor'da kiralama formülü masada.
Konyaspor'da iki futbolcunun son durumu!

Konyaspor'un transfer gündeminde olduğu belirtilen Ankaragücü'nden Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci ile alakalı bilgiler elde edildi. Buna göre gelecek sezon 1.Lig'de mücadele edecek olan sarı lacivertlilerde sportif direktörlükte yaşanan değişim sonrasında kadro planlaması yeniden yapılacak. Başkent ekibi gelecek-gidecek oyuncular için toplantı olacak. Efkan'da durum biraz daha farklı.

efkan.jpg

1.5 MİLYON EURO

2 yıl daha sözleşmesi bulunan Efkan Bekiroğlu için yönetim sözleşmesinde bulunan 1.5 milyon euroluk serbest kalır maddesini bozmak istemiyor. Süper Lig'den 5-6 takımın talip olduğu Bekiroğlu için takas kesinlikle kabul edilmiyor ve sarı lacivertliler bu maddeyi şart koşuyor. İndirim de transferde söz konusu değil. 10 numaralı Efkan Bekiroğlu, Ankaragücü ile çıktığı 35 maçta 10 gol ve 7 asist yaptı.

tolga.jpg
YAKIN ARKADAŞLAR

Ankaragücü'nden bir diğer isim Tolga Ciğerci ise Efkan Bekioğlu ile yakın arkadaş. 32 yaşındaki ön liberonun 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Ankaragücü'nde toplam 49 maça çıkan Ciğerci, 9 gol ve 7 asist ile 3528 dakika sahada kaldı. Ankara basını Konyaspor'un iki oyuncu için 1 milyon euronun üzerinde teklif verdiğini ve bu talebin kabul edilmediğini yazdı. Görüşmelerde yeni bir adım henüz atılmadığı kaydedildi

 Muhabir
Etiketler :