Konyaspor'da Hoca tecrübesini göstermek istiyor

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic için C. Alanyaspor maçının 3 puan hariç bir anlamı daha olacak. Tecrübeli Teknik Adam, ligdeki ilk maçında Ankaragücü maçında karşılaşıp yenildiği Ömer Erdoğan ile ligde ikinci kez karşı karşıya gelecek. Hoca kazanmak istiyor.
Konyaspor'da Hoca tecrübesini göstermek istiyor

Stanojevic rövanşı almak istiyor. Konyaspor, Alanyaspor deplasmanından 3 puan ile dönerek kazanma serisi başlatmak istiyor. Teknik Direktör Stanojevic tüm planlarını kazanmak üzerine yaparken, eksik futbolcularının da dönmesi Hoca’nın elini kuvvetlendiriyor. Stanojevic için mücadelenin bir anlamı daha var. Tecrübeli Teknik Adam, Türkiye’deki ilk lig maçında Ankaragücü’ne karşı rakibine yenilmişti.

ikinci-randevu-1.jpg

BU SEFER TECRÜBELİ
Ligin ikinci yarısının ilk maçında Konyaspor sahasında Ankaragücü’ne 1-0 kaybetmişti. Stanojevic kupa yenilgisi sonrası ligde de kaybetmişti. Ankaragücü’nü o dönem şu anda Alanyaspor’u çalıştıran Ömer Erdoğan yönetiyordu. Erdoğan, Konyaspor’a karşı çok iyi çalıştıklarını belirtirken, rakibinin Türkiye’ye yabancı olmasının avantajından faydalanmıştı. Stanojevic bu sefer tecrübeli olarak çıkacak.

 Muhabir