Konyaspor'da genel kurul söylemlerine cevap

Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz genel kurul söylemleri hakkında konuştu. Başkan şu anda gündemde bu konunun olmadığını ancak daha iyi yönetim gösterecek bir talip çıkması halinde durumu konuşacaklarını söyledi. Başkan'ın gündeminde loca ve sponsorluklar da var.
Konyaspor'da genel kurul söylemlerine cevap

Ligde kalmayı güçlükle başaran Konyaspor'da son haftalarda dile getirilen genel kurul ile ilgili söylemlere ilk ağızdan cevap geldi. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz yaptığı değerlendirmede konuya dair şunları söyledi,"Şu anda böyle bir durum yok. Ancak arkadaşlarımızla kendi aramızda konuştuğumuzda biz Konyaspor'un en zor döneminde bu sürece dahil olan insanlarız. Biz görevimizi yaptık" diye konuştu.

yonetim.jpg"HİÇ LOCA SATMADIK"

Başkan Korkmaz şöyle devam etti, "Bizden daha iyi yönetebilecek birisi talip çıkarsa konuşabiliriz.. Bize ihtiyaç duyulan zamanda geldik. Biz Konyasporluyuz. Yine ihtiyaç duyulursa devam ederiz. Şunu söyleyim bir tane loca satmadık, sponsorluk alamadık. Biz buralardan hiç para almadık. Çünkü takımın kümede kalma durumu belli değil diye. Sadece Konyaspor yönetim kurulunun çabasıyla devam edildi.

 Muhabir