Konyaspor'da galibiyetin mimarları!

Konyaspor'un başarılı futbolcuları Danijel Aleksic, Yusuf Erdoğan ve Uğurcan Yazğılı Eyüpspor maçını değerlendirdiler.
Konyaspor'da galibiyetin mimarları!

Konyaspor'un başarılı futbolcuları Danijel Aleksic, Yusuf Erdoğan ve Uğurcan Yazğılı Eyüpspor maçı sonrası açıklamalarda bulundular. Futbolcular, taraftar desteğinin altını çizdiler.

Danijel Aleksic, "Evimizdeki galibiyeti getiren ilk golü atmaktan dolayı mutluyum, muhteşem hissediyorum. Golümü camiamıza ve taraftarımıza hediye etmek istiyorum. Çünkü her hafta aralıksız durmadan sıkılmadan deplasman- iç saha farketmeden desteklemeye devam ediyorlar" dedi.

Yusuf Erdoğan, "Sezona baktığımızda iyi futbol oynayan Konyaspor var. Geriden gelip maçı kazanmak bizim için çok değerliydi. Bugün oynayan oynamayan giren çıkan tüm arkadaşları mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. İç saha şansızlığımızı da kırdık. Özellikle 1. dakikadan 90. dakikaya kadar taraftarımız bizi çok iyi desteklediler önemli bir 3 puan aldık. Milli arada dinlenip galibiyet serilerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Uğurcan Yazğılı, "Rakibimiz karşısında geriye düşmemize rağmen son dakikaya kadar pes etmedik, herkesin emeğine yüreğine sağlık. İç sahada kaybetmeyen bir Konyaspor olmak istiyoruz. Bugün galip geldiğimiz için çok öutluyuz, önümüzdeki haftalarda galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" dedi.

 Muhabir