Konyaspor'da futbolcular hırs küpü!

Pazartesi günü ligde kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Konyaspor’da futbolcuları hırs bastı. Cezalı oyuncular geri dönerken, sakat olan futbolculardan da güzel haberler geliyor. Teknik Direktör Ali Çamdalı kısa bir süre kala antrenmanda oyuncularının son performanslarını yakından takip ediyor.
Konyaspor'da futbolcular hırs küpü!

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam eden Konyaspor’da Teenage Hadebe ve Uğurcan Yazğılı’nın cezası sona erdi. Teknik Direktör Ali Çamdalı savunma kurgusunu oluştururken elinde alternatifli bir kadro olacak. Orta sahada ise Emmanuel Boanteng ve Anderson Niangbo takımla çalışıyor. Omerovic döneminde forma bulamayan iki isim yeni teknik heyet ile birlikte kadroya girmek için uğraşacak.

forma-rekabeti.jpg

GÜZEL HABERLER

Kart cezalısı Bouly Sambou yerine Muhammet Demir, Valon Ethemi yerine ise kadroya girmekte zorlanan Marlos Moreno ve Louka Prip formayı almak için teknik heyetin gözüne girmeye çalışıyor. Forma yarışı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezonu kapattığı duyurulan Yasir Subaşı da yeşil beyazlıların antrenmanlarında çalışıyor. Yasir bireysel olarak hazırlanıyor, daha erken dönebilir.
forma-rekabeti.png

 Muhabir
Etiketler :