Konyaspor'da Çamdalı'nın tatlı sıkıntısı!

Ali Çamdalı'nın tatlı sıkıntısı. Sivasspor maçı hazırlıklarını devam eden Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı forma konusunda önemli kararlar verecek. Hoca'nın özellikle ofansta vereceği kararlar merak ediliyor. Kramer ve Umut arasında zor karar verilecek.
Konyaspor'da Çamdalı'nın tatlı sıkıntısı!

Sivasspor maçı hazırlıklarını devam eden Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı forma konusunda önemli kararlar verecek. Alternatifli bir kadrosu bulunan Çamdalı, forma rekabetinde hangi futbolcularını oynatacağı konusunda teknik heyetiyle görüşüyor. Hoca'nın özellikle ofansta vereceği kararlar merak ediliyor. Ligde 1 golü bulunan Umut Nayir ile Blaz Kramer arasında zor bir tercih yapılacağı kaydedildi.

forma-rekabet-2-kopya.png

3 FORMADA REKABET

Kramer, Samsunspor maçının son bölümünde yeşil beyazlı formayı giymişti. Slovenyalı ilk kez taraftarla buluşacak. Umut ise 4 maç sonra gol arıyor. İki forvet için önemli karşılaşma. Diğer yandan Samsun maçında sakatlığından dolayı formayı Ufuk Akyol'a veren Oğulcan Ülgün iyileşti. Oğulcan merkezde formasını tekrar istiyor ancak teknik heyet Ufuk'un deplasmandaki oyunundan memnun kaldığı bildirildi.

forma-rekabet-1.jpg

SOLDA BELİRSİZLİK VAR

Son olarak forma yarışı sol kanatta olacak. Samsunspor maçında 10 numara oynayan Pedrinho ile sağ açık oynayan Alassane NDao'nun yerinin korunması beklenirken, sol açıkta Danijel Aleksic ve Yusuf Erdoğan arasında belirsizlik var. Teknik heyet iki oyuncunun da performansını yeterli bulmuyor. Konyaspor'da kale ve savunmada değişiklik beklenmiyor. Hoca en çok savunma hattına güveniyor.

 Muhabir