Konyaspor'da Bazoer transferinin detayları!

Riechedly Bazoer analiz edildi. Konyaspor uzun zamandır transferde eksikliğini hissettiği stoper mevkisi konusunda mutlu sona ulaşırken, 27 yaşındaki Hollandalı futbolcunun artı ve eksi yönleri ile güncel bilgiler paylaşıldı. Oyuncunun en büyük özelliği farklı mevkilerde oynaması.
Konyaspor'da Bazoer transferinin detayları!

Konyaspor uzun zamandır transferde eksikliğini hissettiği stoper mevkisi konusunda mutlu sona ulaştı. Yeşil beyazlılar kariyerinde Ajax, Wolfburg ve Porto gibi kalburüstü takımlarda görev alan ve son sezonlarını Hollanda liginde değerlendiren Riechedly Bazoer'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncunun eksi ve artı yönleri masaya yatırıldığında Bazoer Ajax'taki oyunu ile dikkatleri üstüne çekmişti.

bazoer-002.jpg

BARCELONA- ARSENAL RADARI

Hollanda basını Riechedly Bazoer'in henüz 18-19 yaşlarındaki gelişimini yazmasının ardından Barcelona ve Arsenal'in radarına girdiğini belirtmişti. AZ Alkmaar'dan ayrılması gündeme ilk geldiğinde ise oyuncunun bu potansiyeli ifade edilmiş ancak vaat ettiği seviyeye çıkamadığı okuyuculara aktarıldı. Bazoer'in en pozitif özelliği ise birden fazla bölgede oynayabilme yeteneği. 3 farklı mevkide görev aldı.

bazoer-001.jpg

3 FARKLI MEVKİ

1.84 boyundaki Hollandalı kariyerinde ağırlıklı olarak stoper oynamakla birlikte ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında da oynadı. Bazoer'in Calusic'in takıma dönene kadar stoper oynamasına kesin gözle bakılıyor. Calusic iyileştiğinde ise orta saha olarak oynayıp-oynamayacağına teknik heyet karar verecek. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 27 yaşındaki stoper görev alacağı süreyi bekliyor.

 Muhabir