Konyaspor'da Başkan'ın yeni sezon planlaması!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’dan 2024-2025 sezonu öncesinde açıklamalarda bulundu. Başkan gelecek sezon itibariyle denk bütçe yapmak istediklerini söyledi ve Konyaspor’un eski günlerine döndürmek istediklerini vurguladı.
Konyaspor'da Başkan'ın yeni sezon planlaması!

Başkan Korkmaz, yeni sezonla ilgili olarak, “Geçen sezon zor bir dönem atlattık. Tekrar o korkulu günleri yaşamamak adına dikkatli hareket ediyoruz. Takımdan 12 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Çünkü artık bir kan değişimine ihtiyaç vardı. Grubun birçoğunun iyi futbolcuların başka kulüplerde oynaması gerektiğini düşündük. Kendilerinin de buna inandığı bir grup vardı. Yeniden kadro yapıyoruz” dedi.

butce-mesaji.jpg

“SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMALI”

Konyaspor’un eski günlerine döndürmek istediklerini söyleyen Başkan, “Konyaspor’un sürdürülebilir bir kulüp olmalı. Bütçesini kontrol edebilen, denk bütçe sağlayabilen devamında yatırımlar yapıp hedef koyan bir takım haline gelmek asıl amacımız. Kısa vadeli hedefli takım olma noktasında bir planımız yok. Orta sıralarda oynayan bir kulüp olmamız gerekiyor ki daha sonra hedeflerine ulaşmalı”

 Muhabir