Konyaspor'da Başkan'dan Kocaman benzetmesi!

Başkan Korkmaz'dan önemli açıklamalar. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor maçı sonrası katıldığı bir programda gündeme dair açıklamalar yaptı. Korkmaz, oyunun daha sonra gelişeceğini belirtirken gelecekle ilgili planını söyledi.
Konyaspor'da Başkan'dan Kocaman benzetmesi!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Radyospor'a katıldığı programda gündeme dair açıklamalar yaptı. Korkmaz " Bonservis olarak belirtilen afaki rakamları ödemedik. Toplam bedel olarak 10 milyon Euro civarında bir takım oluşturmak istiyorduk. Bu sınırların içinde kalmaya gayret ettik. Bazoer takımımızın en maliyetli oyuncusu olarak görünüyor. Maliyetlerden ziyade karakterli oyuncu grubu yakalamak" dedi.

kocaman.jpg

"İSTEDİĞİMİZ NOKTAYIZ"

Korkmaz, oyunla ilgili Aykut Kocaman benzetmesi yaptı, "Oyun anlamında istediğimiz oyunu oynayamıyor gibi görünsek de geçmiş dönemlerde Aykut Kocaman zamanında lig başlarında istediğimiz oyunu oynayamayan ama devamında hem sonuç alan hem neticeye giden hem de oyun anlamında keyif veren bir takım haline gelmiştik. Yine böyle bir süreçten geçiyoruz. Şu anda da tam istediğimiz noktadayız. Bu saatten sonra yapmamız gereken oyuncularımızın ödemelerini zamanında ve uygun şekilde yapıp onlardan beklentilerimizi daha net ortaya koymak" dedi.

 Muhabir