Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan yeni sezon mesajları

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, gelecek sezonla ilgili yayınladığı mesajında transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan yeni sezon mesajları

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, yeni sezon öncesinde yeşil beyazlı camiaya seslendi. Transfer tahtasının açıldığını belirten Başkan Korkmaz, Kısa süre içerisinde Konyaspor’umuzun önündeki en büyük engel olan transfer yasağını kaldırmayı başardık. Konyaspor’umuzun transfer tahtasını açarken her daim yanımızda olan, bizleri asla yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki kenetlenmenin, birlik ve beraberliğin mimarı; Konyaspor sevdasına şahit olduğum Uğur Başkanımıza; şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

haberbcltjz30062024145718.jpg

"TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ"

Başkan, transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi, "Yaptığımız istişareler sonucunda Teknik Direktörümüz Ali Çamdalı ile devam kararı aldık. Hemen akabinde ise teknik heyetimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde takımımızdan ayrılacak isimleri belirledik. Konyaspor’umuza yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ettiğimiz 10 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık. Diğer yandan transfer çalışmalarımıza hız verdik. Şu ana dek üç isimle sözleşme imzaladık ve renklerimize bağladık. Futbol Şubemiz, gece gündüz demeden transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bütçemize uygun olarak kaliteli, mücadeleci, sahada savaşan ve özellikle aile bağları güçlü kadro kurmayı planlıyoruz. Transfer çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor" diye konuştu.

 Muhabir