Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan önemli açıklamalar!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, futbolcuların taraftarla buluşma etkinliğinde misafir oldu. Taraftarlarla sohbet eden Başkan Korkmaz; kritik Eyüpspor galibiyeti, takımın oyunu hakkında eleştiriler ve yeni organizasyonlar hakkında konuştu.
Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan önemli açıklamalar!

Başkan Korkmaz, Eyüpspor maçını kazanacaklarını hissettiğini belirterek, “Önümüzde Beşiktaş, Gaziantep ve Göztepe deplasmanları var. Burayı en az hasarla atlatmak istiyoruz. Ancak bu süreçte ne kadar çok puanı atsak iyi. Eyüpspor maçı başkanlık döneminde en rahat izlediğim maçtı. Çok inanıyordum takımımıza. Hep de rahattım. İkinci golde sevinmedim bile çünkü inandığım bir maçtı.

baskan-umut-verdi-kopya.jpg

“TAKIMIN KONDİSYONU İYİ”

Takımın oyuna gelen eleştirilen hakkında değerlendirme Başkan Korkmaz, “Oyun anlamında bizler de eleştiriyoruz, bizim de beğenmediğimiz bazı dakikalar, zamanlar ve devreler var. Ancak biraz daha bardağın dolu tarafına bakalım. Ligde en çok ceza sahasında topla buluşan, gol beklentisi en yüksek 5. takımız. Takımın güçlü kondisyonu var. Bu gücün üstüne oyun da inşaa ettiğimizde daha iyi olacağız”

konyaspor-korkmaz.jpg

“HALKIN TAKIMI KONYASPOR”

Başkan Korkmaz taraftar buluşmalarının artacağını dile getirdi, “Bu tarz organizasyonların sayısını arttırmaya gayret edeceğiz. Bize talepler olursa da değerlendireceğiz. Konyaspor, halkın takımı olsun istiyoruz. Taraftarın da yoğun ilgi var. Futbolcularımızı erişebilir duruma getirmek istiyoruz. En azından genç nesil erişebileceği oyuncu grubuna belki de böyle bir organizasyonları çoğaltacağız”

 Muhabir