Konyaspor'da 4.imza yolda!

Anadolu Kartalı, son olarak Arnavut ekibi Egnatia'da forma giyen Melih İbrahimoğlu ile prensipte anlaştı. İki ayağını da kullanabilen 23 yaşındaki oyuncu Konyaspor paylaşımlarını sosyal medyadan yakından takip ediyor.
Konyaspor'da 4.imza yolda!

Konyaspor transferde gaza bastı. Yeşil beyazlılar, Cicaldau ve Yunus Mallı'nın ardından 10 numara için arayışlarında sona yaklaştı. Anadolu Kartalı, son olarak Arnavut ekibi Egnatia'da forma giyen Melih İbrahimoğlu ile prensipte anlaştı. İki ayağını da kullanabilen 23 yaşındaki oyuncu Konyaspor paylaşımlarını sosyal medyadan yakından takip ediyor. İlerleyen günlerde imzaların atılması bekleniyor.

brahimoglu-001.jpg

MELİH İBRAHİMOĞLU KİMDİR?

Avusturya'da doğan Melih İbrahimoğlu futbola Slovan HAC Altyapısında başladıktan sonra, Vienna ve Rapid'de U 15-18 klasmanlarında oynadı. Heracles ile Avusturya dışına çıkan İbrahimoğlu, Admira Wacker'e kiralandıktan sonra yeniden Heracles'e döndükten sonra Arnavut Egnatia'ya transfer oldu. Melih İbrahimoğlu geçen sezon kupa+lig maçları toplam 26 maça çıktı ve 4 gol, 2 asist katkısı yaptı.
melih.jpg
melih-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :