Konyaspor'a fırtına gibi dönüyor!

Taraftar Blaz Kramer'i bekliyor. Kramer ikinci kere geleceği şehre bu sefer formunu arttırarak dönüyor. Temmuzda başarısız olan transfer sonrasında Blaz, Polonya liginde fırtına gibi başladı.
Konyaspor'a fırtına gibi dönüyor!

Konyaspor'un prensipte anlaştığı Blaz Kramer, perşembe gecesi İstanbul'a gelecek. Oyuncu cuma günü Konya'da olacak ve sağlık kontrolleri ile hukuki prosedürleri halletmesinin ardından transferin son gününde kendisini yeşil beyazlı yapacak kontrata imzasını atacak. Kramer ikinci kere geleceği şehre bu sefer formunu arttırarak dönüyor. Temmuzda başarısız olan transfer sonrasında Blaz fırtına gibi başladı

kramer.jpg

11 MAÇ, 9 GOL

Konyaspor'un efsanesi Nejc Skubic'in referans olmasıyla görüşülen Blaz Kramer, Polonya liginde 2024-2025 sezonunda Legia Varşova formasıyla toplam 11 resmi maça çıktı. Sloven santrafor 5 gol ve 4 asist ile 9 gole katkıda bulundu. Kramer'in Polonya ligindeki oyunu yeşil beyazlı taraftarları düşündürürken oyuncu ile yeniden anlaşılması mutlu etti. Konyaspor forvet hattını Blaz Kramer ile birlikte güçlendirdi.

 Muhabir