Konyaspor zorlu sürece giriyor!

Konyaspor zorlu 1 aylık maç sürecine girdi. Ligde 7. Haftada Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen Anadolu Kartalı, ekim ayı ile birlikte yukarı sıralarda mücadele eden rakiplere karşı mücadele edecek. Maçlar sıralamayı belirleyecek.
Konyaspor zorlu sürece giriyor!

Konyaspor zorlu fikstürün içine girdi. Ligde 7. Haftada Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen Anadolu Kartalı, ekim ayı ile birlikte yukarı sıralarda mücadele eden rakiplere karşı mücadele edecek. İlk rakip ligin yeni takımlarından Eyüpspor. Arda Turan ile birlikte yeni sezonda iyi bir grafik sergileyen İstanbul ekibi8. Haftada Konya deplasmanına gelecek. Eyüpspor 6.sırada maça çıkacak.

zorlu-surec-2.jpg

MİLLİ ARA VAR

Yeşil beyazlılar 5 aylık galibiyet hasretini bu maçta dindirmek için oynayacak. Konyaspor daha sonra milli araya girecek. Anadolu Kartalı, 9. Haftada şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile deplasmanda oynayacak. Deplasman otobüsü 10. Haftada Gaziantep’te olacak. Konyaspor, kırmızı siyahlılarla karşılaşacak. Zorlu takvimde 11. Haftada Tümosan Konyaspor, Başakşehir’i konuk edecek.

 Muhabir