Konyaspor yeni sponsorunu duyurdu!

Konyaspor yeni sponsorluk anlaşmasıyla birlikte gücünü arttırdı.
Konyaspor yeni sponsorunu duyurdu!

Konyaspor, Türkiye'nin araç kiralama sektöründeki en genç otomobil filosuna sahip firması Rent Go ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma kapsamında Süper Lig 2024-25 Sezonu boyunca maç formalarda Rent Go yer alacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleşen imza törenine, BaşkanÖmer Korkmaz ile Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna'nın yanı sıra her iki taraftan da yöneticiler katıldı.

konyaspor-yeni-sponsorunu-duyurdu-1.jpg

Başkan Ömer Korkmaz, “Bu tür anlaşmaların, futbolumuzun ilerlemesi adına çok önemli adımlar olduğunu düşünüyorum. Spora değer katan Rent Go gibi firmalarımızın önemi her geçen daha çok ortaya çıkıyor. Türkiye’nin en önemli araç kiralama firması olan Rent Go Ailesi’ne, Sayın Mehmet Can Tuna’ya ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Açıkça ifade etmek gerekiyor ki, böylesine büyük firmaların spora verdiği katkı ülke futbolunun gelişimi açısından büyük önem arz ediyor. İnşallah Rent Go ile yapmış olduğumuz bu anlaşmalar ilerleyen sezonlarda artarak devam eder. Süper Lig 2024-25 Sezonunda formalarımızda Rent Go ismi yer almaya başladı. Bu sponsorluk anlaşmamızın, bu güzel birlikteliğimizin her iki tarafa hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

konyaspor-yeni-sponsorunu-duyurdu-2.jpg

Spora ve futbola verdikleri desteği hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna, şunları kaydetti:

“Tunalar Topluluğu olarak, 100 yılı aşkın köklü geçmişimizde hem temsil ettiğimiz markalar hem de kendi markalarımız olmak üzere 20'den fazla şehirde 60'tan fazla noktada faaliyet gösteriyoruz. İş dünyasındaki başarılarımızın yanında, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erol Tuna’nın yıllardır içinde bulunduğu futbol camiasına olan yakınlığı ve sporun toplumu birleştiren gücüne olan inancı sebebiyle sponsorluk anlaşmaları yapmaya başladık. Topluluğumuzun yüzde 100 yerli sermayeli araç kiralama şirketi Rent Go ile kurulduğu günden bu yana araç kiralama sektöründe olduğu kadar, Türk sporuna da önemli katkılar sağlamayı hedefledik. Konyaspor ile Rent Go arasında imzalanan bu sponsorluk anlaşması da Türk sporuna olan inancımızın bir göstergesi. Özellikle Konyaspor gibi, şehriyle özdeşleşmiş ve taraftarlarıyla güçlü bağlar kurmuş bir kulübü desteklemek bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Böyle köklü bir kulüp ile yan yana gelmekten ve hedeflerine giden yolda Konyaspor’umuzu desteklemekten büyük gurur duyuyoruz. 2024-25 Süper Lig sezonu boyunca, Rent Go markamızı, Konyaspor’umuzun formalarında görmek bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı olacak. İş birliğimizin hayata geçmesinde büyük katkıları bulunan Değerli Konyaspor Başkanı Sayın Ömer Korkmaz ve yönetimine; Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Konyaspor'un hedeflerine ulaşmada katkıda bulunacak bu iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor ve Konyaspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum.”

Tören, sembolik otomobil anahtarının teslim edilmesiyle sona erdi.

 Muhabir