Konyaspor-Tümosan işbirliği resmileşti!

TÜMOSAN, Konyaspor'a 2024-2025 sezonunda isim ve forma göğüs sponsoru olarak destek vermeyi sürdürecek. Şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ve Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz anlaşmayla ilgili düşüncelerini dile getirdiler.
Konyaspor-Tümosan işbirliği resmileşti!

TÜMOSAN isminin, Konyaspor'a çok yakıştığını aktaran Genel Müdür Halim Tosun, "TÜMOSAN Konyaspor ismini sadece faaliyet alanlarımız değil, spora ilgi gösteren gencinden, yaşlısına herkes duydu. Süper Lig'in 2024- 2025 sezonunda bu birlikteliğimizden doğacak sinerji ile Konyaspor'umuzun başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu. Tosun ayrıca destek olmakta kararlı olduklarını söyledi.

birligi-devam-ediyor-002.jpg

“ANLAŞMADAN MUTLUYUZ”

Başkan Korkmaz ,"Konyaspor ve TÜMOSAN'ın geçen sezon başlayan bu güzel beraberliğinin sürmesi, bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şahsım ve Konyaspor yönetimi adına, kulübümüze katkı veren şehrimizin markası TÜMOSAN'a teşekkür ediyorum. Yeni sezonda takımımızın adı TÜMOSAN Konyaspor olarak devam edecek. Ayrıca formalarımızın göğüs bölgesinde TÜMOSAN yazısı yer alacak. Hayırlı olsun”

birligi-devam-ediyor.jpg

 Muhabir