Konyaspor transferde gaza basacak!

Konyaspor’un transfer planlaması şekillendi. 24 Haziran’da başlayacak transfer dönemi öncesinde tahtasını açmak için gayret sarf eden yönetim, zorunlu borçları ödedikten sonra 6-7 aydır devam eden takip sonrasında harekete geçeceği öğrenildi.
Konyaspor transferde gaza basacak!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 24 Haziran-13 Eylül tarihleri arasını kapsayacak transfer sezonu hakkında konuştu. Alternatifli bir liste hazırlıklarını belirten Başkan Korkmaz, transfer yasağını kaldırdıktan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti. Başkan transfer yapacakları bölgelerin belirlendiğini ve transfer komitesinin her bölge için 7-8 alternatif belirlediğini söyledi.

transfer-taktigi-001.jpg

“ZORUNLU BORÇ ÖDENECEK”

Başkan konuyla ilgili, “Zorunlu borçları ödedikten sonra transfer için bütçe belirleyeceğiz. Transferleri nokta atışıyla yapmak istiyoruz. Göreve geldiğimizde bir izleme komitesi oluşturduk ve bu komite 6-7 aydır oyuncu izliyor. Şimdi bize raporlarını sundular ve her bölgede alternatif oyuncu var. İhtiyacımız olan bölgeler belli. Bu oyuncular arasından bütçeye ve takıma uyan isimleri alacağız” diye konuştu.

 Muhabir