Konyaspor-Samsunspor, Zafer vakti!

Trendyol Süper Lig 36. Hafta karşılaşmasında Konyaspor sahasında Samsunspor’u ağırlayacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Anadolu Kartalı’nda tüm yollar 3 puana çıkıyor. Kadir Sağlam’ın yöneteceği 90 dakika 19.00’da başlayacak.
Konyaspor-Samsunspor, Zafer vakti!

Konyaspor ligin en kritik maçlarından bir tanesine çıkıyor. Ali Çamdalı’nın talebeleri ligde 36. Hafta mücadelesinde sahasında Samsunspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sahasında yenilgi serisine son veren Anadolu Kartalı’nda bütün yollar 3 puana çıkıyor. Ateş hattının bir basamak üzerinde bulunan yeşil beyazlıların hataya tahammülü yok. Taraftarlar 3 puan için yerini almayı bekliyor.

moreno.jpg

GÖZLER MORENO’DA

Teknik Direktör Ali Çamdalı ligdeki ilk galibiyetini almak için hazır. Sakat ve cezalılardan olumlu geri dönüş alan teknik heyet, Marlos Moreno’nun son durumunu takip ediyor. Takımla birlikte antrenmana çıkan Kolombiyalı futbolcu son çalışmanın ardından durumu tetkik edilecek. Moreno’nun aksi bir durum olmazsa oynaması bekleniyor. Zorlu sınav tüm maçlarla birlikte 19.00’da başlayacak.

oynamayacak-futbolcular-001.png

REKABETTE SON DURUM

Konyaspor ile Samsunspor, Süper Lig’de 14. Kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 12 maçta Anadolu Kartalı’nın önde olduğu görülüyor. Yeşil beyazlılar 7 kez, Kırmızı beyazlılar ise 3 kez maçları galip bitirdi. 2 maçta ise 90 dakikalarda puanlar bölüşüldü. Bu müsabakalarda TÜMOSAN Konyaspor 20 gol attı, kalesinde 12 gol gördü. Ligde ilk yarıda Samsun’da oynanan maçta 1-1’lik eşitlik çıkmıştı.

rekabette-son-durum-1.jpg
SARI ALARM VERİLDİ

Konyaspor'da kritik Samsunspor maçı öncesinde 3 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Her puanın önemli olduğu haftalara girilirken, teknik heyet hiçbir futbolcusunun cezalı olmasını istemiyor ve bu konuda uyarıyor. Anadolu Kartalı'da Fenerbahçe maçının kahramanı Jakub Slowik, geçen hafta gördüğü kart ile birlikte sınıra geldi. Slowik, Samsunspor maçında kart görmeli halinde Kayseri deplasmanında forma giyemeyecek. Diğer yandan Ahmet Oğuz ve Sokol da kart sınırında bulunuyor.

oynamayacak-futbolcular-001.jpeg
OYNAMAYACAK FUTBOLCULAR

Trendyol Süper Lig’de Konyaspor sahasında Samsunspor’u konuk edecek. Ateş hattını yakından ilgilendiren maç öncesinde oynamayacak futbolcular belli oldu. Anadolu Kartalı’nda sezonu kapatan Yasir Subaşı oynamayacak. Marlos Moreno’nun durumu ise henüz netlik kazanmadı. Cezalı futbolcu yok. Kırmızı beyazlılarda ise kart cezalısı Youssef Ait Benneasser ile Osman Çelik oynamayacak. Lubomir Satka’nın ise sakatlığı devam ediyor. Samsun’da 3 futbolcu kart sınırında maça çıkacak.

rekabette-son-durum-2-002.jpg
TARİHE GEÇEN MAÇLAR

Konyaspor ve Samsunspor 59 yıllık rekabette tekrar kozlarını paylaşacak. İşte tarihe geçen maçlar;
En Farklı Galibiyet (3 - 0) 3 fark, 2 kez, sonuncusu: 12.02.2005
En Farklı Mağlubiyet (5 - 3) 2 fark, 4 kez, sonuncusu: 21.12.2005
En Gollü Maç (5 - 3) Toplam 8 gol, 21.12.2005
En Gollü Beraberlik (2 - 2) Toplam 4 gol, 13.10.2012

konyasporda-sari-alarm-001.jpg

 Muhabir