Konyaspor rakibine engel oldu!

Konyaspor geleneğe devam ediyor. Kasımpaşa’ya karşı son yenilgisini 2017’de alan Anadolu Kartalı, 14 maçlık yenilmeme serisini deplasmanda devam ettirdi ve lige 3 puanla başladı. İstanbul deplasmanlarını seven yeşil beyazlılar, yeni sezona aldığı galibiyetle birlikte moralli girdi.
Konyaspor rakibine engel oldu!

Trendyol Süper Lig’in ilk maçında Kasımpaşa’nın konuğu olan Konyaspor, geleneği bozmadı. Yeşil beyazlılar rakibini Pedrinho, Danijel Aleksic ve Umut Nayir’in golleriyle 3-2 yenmeyi başardı ve Kasımpaşa’ya karşı olan psikolojik üstünlüğünü devam ettirdi. Mavi beyazlılara karşı son yenilgisini 2017’de alan Anadolu Kartalı, 14 maçlık yenilmeme serisini devam ettirdi ve lige 3 puanla başladı.

stanbul-masali-kopya.jpg

KASIMPAŞA REKOR KIRAMADI

2023-2024 sezonunu 5.sırada bitiren Sami Uğurlu’nun öğrencileri geride kalan sezon üst üste 3 iç saha maçını kazandıktan sonra 4. iç saha galibiyet rekorunu egale etmek için Konyaspor karşısına çıktı. Ancak Konyaspor geçen sezon iki maçta da yendiği rakibine karşı 3 puanı 3 golle kazanmayı bildi. İstanbul deplasmanlarını seven yeşil beyazlılar, yeni sezona aldığı galibiyetle birlikte moralli girdi.

 Muhabir