Konyaspor o sorunu halledemedi!

Konyaspor'da kalede yaşanan sorun tekrar gün yüzüne çıktı. Anadolu Kartalı, Riechedly Bazoer transferiyle birlikte savunmadaki sorunu çözdü. Ancak Hollandalı oyuncunun orta sahaya konumlandırılmasıyla beraber kale tekrar açık hale geldi.
Konyaspor o sorunu halledemedi!

Ligin 9. haftasında Beşiktaş'a mağlup olan Konyaspor'da kalede yaşanan sorun tekrar gün yüzüne çıktı. Anadolu Kartalı, Riechedly Bazoer transferiyle birlikte savunmadaki sorunu çözdü. Ancak Hollandalı oyuncunun orta sahaya konumlandırılmasıyla beraber kale tekrar açık hale geldi. Ligde 6. haftada Sivasspor mücadelesinde gol yemeyen yeşil beyazlılar, son 3 maçta kalesinde gollere engel olamıyor.

konyaspor-sorun-2.jpg

5. TAKIM OLDU

Anadolu Kartalı bu periyotta Trabzonspor karşısında 3, Eyüpspor maçında 1 ve Beşiktaş müsabakasında ise 2 kez kalesinde gol gördü. Konyaspor, Süper Lig'de 13 golle en çok yiyen 5. takım oldu. Merkez orta sahada tandem sorunu yaşayan Anadolu Kartalı, 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile -3 averajla 11. sırada. Konyaspor'da kadro istikrarsızlığı devam ediyor.

 Muhabir