Konyaspor, Melih kararını bekliyor!

Konyaspor'un transfer etmek istediği ancak Arnavut kulübü Egnatia'nın süreci zorlaştırdığı Melih İbrahimoğlu için karar vakti geldi. Melih'in 10 Temmuz'daki Avrupa maçında oynamasını kabul eden yönetim, yarın Arnavut ekibinden net bir cevap bekliyor.
Konyaspor, Melih kararını bekliyor!

Melih için son 24 saat. Konyaspor'un transfer etmek istediği ancak Arnavut kulübü Egnatia'nın süreci zorlaştırdığı Melih İbrahimoğlu için karar vakti geldi. Egnatia takımı Melih'in Borac Banja ile Avrupa ön elemesi için oynayacakları iki maçta da oynamasını istiyor. Konyaspor ise oyuncunun turun ilk maçında sahada olmasını kabul etti fakat rövanş maçında kesinlikle oynamasını istemiyor, net bir cevap bekliyor.

melih.jpg

KISA SÜRE KALDI

Anadolu Kartalı bu anlamda Arnavut ekibine bir süre verdi. Transferin olumlu ve olumsuz sonuçlanmasına kısa bir süre kaldığı öğrenildi. Avusturya'da doğan Melih İbrahimoğlu futbola Slovan HAC Altyapısında başladı. Melih daha sonra sırasıyla Rapid, Heracles, Admira Wacker ve Heracles'te top oynadıktan sonra Egnatia'da şans buldu. İbrahimoğlu geçen sezon 26 maçta 4 gol-2 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :