Konyaspor maçından akılda kalan notlar!

Hazırlıkların üçüncü bölümünü yurt dışında sürdüren Konyaspor, Slovenya'daki ilk hazırlık maçında Gorica ile 1-1 berabere kaldı. Kampla çalışmalarıyla ilgili son notlar ve Gorica maçından akılda kalanlar ile müsabakanın kritiği yapıldı, eksikler çıkartıldı.
Konyaspor maçından akılda kalan notlar!

Hazırlıkların üçüncü bölümünü yurt dışında sürdüren Konyaspor, Slovenya'daki ilk hazırlık maçında Gorica ile 1-1 berabere kaldı. Teknik Direktör Ali Çamdalı, Almere ile oynanan maça kıyasla 5 farklı değişiklikle mücadeleye başladı. Kadroda; Uğurcan, Adil, Guilherme, NDao ve Pedrinho vardı. Çamdalı'nın sağ bek ısrarı sürüyor. Gorica maçında sağ kanattan atak varyasyonu gerçekleşmedi.

boateng.jpg

İLERİ 3'LÜ TAMAM

Orta sahada Jevtovic'in dönmesiyle birlikte tandemin Jevtovic-Ufuk olması tahmin edilirken, Slovenya'daki diğer hazırlık maçlarında Boateng de denenecek. Ayrıca yönetim merkez orta sahaya acil transfer planı sonrasında bir oyuncu transfer etme ihtimali bulunuyor. Hoca, ileri üçlüden memnun kaldı. Almere ve Gorica maçlarından tam not alan Yusuf ile birlikte Pedrinho ve NDao formayı kaptı.

melih.jpg

FORVET TRANSFERİ BEKLENİYOR

Teknik Direktör Ali Çamdalı sağ ve sol açık ile 10 numara pozisyonlarında değişiklik yapması beklenmiyor. Gorica maçında Sokol'un golünde asist yapan Melih forma yarışında ilk maçından artı aldı. Bu bölge için Pedrinho ve Melih rekabete girecek. En çok merak edilen forvet bölgesi için çalışmalar sürüyor. Yeşil beyazlı yönetim Slovenya kampına en az 1 forvet transferi yetiştirmek istiyor.

 Muhabir