Konyaspor maçında skandal gerçekleşti!

Konyaspor'un 23. haftada oynadığı Kayserispor mücadelesinde son dakikalarda Hamidou Keyta ile bulduğu gol VAR'dan döndü. Ancak iptal edilen golün öncesinde yarı otomatik ofsayt sisteminin bozuk olduğu anlaşıldı.

Konyaspor maçında skandal gerçekleşti!

Kayserispor-Konyaspor maçında skandal gerçekleşti. Yeşil beyazlıların karşılaşmanın son bölümünde Hamidou Keyta ile bulduğu gol VAR tarafından 3 dakika incelenmesinin ardından iptal edildi. Elde edilen bilgilere göre yarı otomatik sistemin bozulduğu ve ofsayt çizgisinin elle çizildiği öğrenildi. Konuyla ilgili Konyaspor yönetiminin TFF'ye başvuracağı öğrenildi.

aw387521-03.jpg

"ÇİZGİYİ KOMİK ÇİZDİLER"

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kayserispor maç sonu açıklamalar yaptı. Uçar bahsi geçen konuyla ilgili olarak ,"‘Son dakikada bulduğumuz bir gol.. Kayserispor yedek kulübesinin bile golü nasıl yedik diye üzüldüğü ve itiraz etmediği golü ne yapıp ne ettiler Var sistemi devre dışı kaldı dediler. Komik bir çizgi çektiler ofsayta düşürdüler" ifadelerine yer verdi.

 Muhabir