Konyaspor kuradan memnun kaldı!

Süper Lig'de ilk maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, ilk iç saha maçında Galatasaray'a karşı mücadele verecek. 2023-2024 sezonunu Galatasaray maçı ile kapatan Anadolu Kartalı, taraftarı ile yine bir Galatasaray maçında taraftarlarına merhaba diyecek.
Konyaspor kuradan memnun kaldı!

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonun fikstürü çekildi. İlk maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, ilk iç saha maçında Galatasaray'a karşı mücadele verecek. 2023-2024 sezonunu Galatasaray maçı ile kapatan Anadolu Kartalı, taraftarı ile yine bir Galatasaray maçında buluşacak. Konyaspor'da yönetim ilk iç saha maçının sarı kırmızılılara karşı olmasını olumlu karşılıyor.

fikstur-degerlendirmesi-geldi-001.jpg

"BİZİM AÇIMIZDAN İYİ"

Başkan Yardımcısı Mehmet Eryılmaz, fikstür yorumu sonrasında Galatasaray maçıyla ilgili şunları söyledi, "İkinci maçımızın Galatasaray ile evimizde olması bizim için ayrı bir güzellik. İkinci maç Galatasaray ile olunca kombine satışlarının artacağını düşünüyoruz. Sonlara kalınca tabi büyük takımlar ile zorluk çekebiliyoruz. İlk maçlarda Galatasaray ile maç yapmamız bizim açımızdan daha iyi"dedi.

 Muhabir