Konyaspor, Kramer ile görüşüyor!

Konyaspor'un Blaz Kramer aşkı canlandı. Yaz transfer döneminin ortalarında renklerine katmak için yoğun uğraş verdiği ancak Konya'da anlaşmanın bozulduğu Blaz Kramer defteri yeniden açıldı. Kramer transfer vazgeçmezken, Polonya'da performansıyla alkış aldı.
Konyaspor, Kramer ile görüşüyor!

Hikaye tamamlanacak mı? Konyaspor'un Blaz Kramer aşkı canlandı. Yaz transfer döneminin ortalarında renklerine katmak için yoğun uğraş verdiği ancak Konya'da anlaşmanın bozulduğu Blaz Kramer defteri yeniden açıldı. Slovenyalı futbolcunun yeşil beyazlılara transferi şehre geldikten sonra menajerinin ekstra isteklerinin olması ve sakatlık geçmişindeki durum nedeniyle bozulmuştu. Kramer transfer vazgeçmedi.

kramer.jpg

KRAMER'İN PERFORMANSI

Son alınan bilgilere göre 28 yaşındaki oyuncunun Konyaspor'a gelmek için ısrar olduğu belirtildi. Ayrıca yönetim futbolcuyu detaylı sağlık raporundan da geçireceği kaydedildi. Kramer, Konyaspor ile anlaşmasının bozulmasının ardından Legia Varşova'ya geri dönmüş, performansıyla parmak ısırtmıştı. Blaz Kramer, Polonya liginde toplam 11 maçta görev aldı ve 5 gol-4 asist ile 9 gole katkıda bulunmuştu.

 Muhabir