Konyaspor kabuk değiştirdi!

2023-2024 sezonunun küme düşen İstanbulspor'un ardından ligde en az gol atan ikinci takım olan yeşil beyazlılar, yeni sezonda ofans hattında kabuk değiştirdi. II. Başkan Adem Bulut, kalan 6 gün içerisinde bir forvet transferi daha yapılacağının müjdesini verdi.
Konyaspor kabuk değiştirdi!

Konyaspor'da hücum hattına neşter vuruldu. 2023-2024 sezonunun küme düşen İstanbulspor'un ardından ligde en az gol atan ikinci takım olan yeşil beyazlılar, yeni sezonda ofans hattında kabuk değiştirdi. Yönetim transferlerini ağırlıklı olarak hücum hattına yaptı. Konyaspor'da geçen kadroda bulunan golcüler Sokol Cikalleshi, Bouly Sambou ve kiralanan Emrehan Gedikli takımdan ayrıldı.

son-haftaya-girildi.jpg

FORVET TRANSFER EDİLECEK

Yönetim daha hareketli ve kaliteli ayakları takıma kazandırmak için düğmeye basarken, Anadolu Kartalı'nın birinci golcüsü milli takımda da yer alan Umut Nayir oldu. Umut'un arkasında gelecek vaat eden Melih Bostan forma bekliyor. II. Başkan Adem Bulut, kalan 6 gün içerisinde bir forvet transferi daha yapılacağının müjdesini verdi. T. Konyaspor yönetimi geçen sezonki sorunları yaşamak istemiyor.

 Muhabir