Konyaspor ile Tümosan'dan yeni işbirliği!

Konyaspor, Tümosan ile anlaşma yeniledi. Geçtiğimiz sezon isim sponsorluğunu üstlenen Tümosan ile Anadolu Kartalı 2024-2025 sezonu başlangıcında nikah tazeledi.
Konyaspor ile Tümosan'dan yeni işbirliği!

Konyaspor, Tümosan ile anlaşma yeniledi. Geçtiğimiz sezon isim sponsorluğunu üstlenen Tümosan ile Anadolu Kartalı 2024-2025 sezonu başlangıcında nikah tazeledi. 1+2 yıllık isim- forma göğüs sponsorluğu toplantısında Başkan Ömer Korkmaz, TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ve kurmaylar katıldı. Başkan Ömer Korkmaz basın toplantısında anlaşmayla ilgili açıklamalar yaptı.

anlasma.jpg

"HEDEFLERİMİZ VAR"

Toplantıda konuşan Başkan Korkmaz, Konyamızın dev firması olan Tümosan ile işbirliği içindeyiz. Umarım bu işbirliği uzun bir süre devam eder. Bugünkü anlaşma iki markamıza hayırlı olsun. Bazen istenilen sonuç alınamayabiliyor ama bu markaların değerini azaltmaz. Her zaman hedeflerimiz var. Bugünden sonra Tümosan ile Konyaspor birlikte güzel başarılara imza atacaktır. Anlaşma iki taraf için hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

anlasma-001.jpg

"İKİ MARKA YAKIŞTI"

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, galibiyetlerin devamını bekledikleri ifade etti. Tosun, "Bizler, TÜMOSAN olarak geçen sene başlatığımız bir işbirliğini bu senede devam ettirme kararı aldık. Konyaspor ile TÜMOSAN ismi birbirlerine çok yakıştı. Önümüzdeki sezonda nice başarılara beraber koşmayı amaçlıyoruz. Konyaspor, lige galibiyet ile başladı ve 1 günlük liderlik bizleri çok mutlu etti. Bu başarının ileri ki dönemlerde ve bu hafta da devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

 Muhabir