Konyaspor için 3 puandan fazlası!

Konyaspor'un Eyüpspor karşısında aldığı galibiyet sadece puan durumuna katkı sağlamadı. Son haftaların en çok eleştirilen isimleri taraftarla yeniden barışırken, maç sonrası 3 puanın coşkusu sonuna kadar yaşandı.
Konyaspor için 3 puandan fazlası!

Konyaspor'un Eyüpspor karşısında aldığı galibiyet birçok açıdan yeşil beyazlıları mutlu etti. Son iç saha galibiyetini mayıs ayında alan Anadolu Kartalı, yaklaşık 5 aylık periyodun ardından bu negatif seriyi sona erdirdi ve taraftarını stadyumdan mutlu gönderdi. Golleri atan futbolculara bakıldığında geçtiğimiz hafta Trabzon maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla eleştirilen Yusuf Erdoğan beraberlik golünü kaydetti.

konyasporlu-1.png

GOLLER ANLAM TAŞIDI

Yusuf attığı golle taraftarla tekrar barışırken, müsabaka sonrasında yeşil beyazlılarla buluşup üçlü çektirerek gönül aldı. Takımın ikinci golünü atan isim Danijel Aleksic ise Kasımpaşa maçı sonrasında uzun süren suskunluğunu tamamladı. Sırp orta saha oyuncusu 90+7'de attığı golle sevinçten çılgına döndü ve taraftara koştu. Maçın Teknik Direktör Ali Çamdalı için de ayrı bir anlamı bulunuyordu.

konyasporlu-2.png

ARAYA MUTLU GİRİLDİ

Puan kayıplarının ardından hedef tahtasında bulunan Ali Çamdalı, 90. dakikada Louka Prip'in içerisinde olduğu penaltı beklenen pozisyonda hakem Erkan Özdamar'ı eleştirmiş ve kenardan tribünlere gönderilmişti. Ali Hoca maç sonrasında alınan galibiyetle iç sahadaki negatif durumu sonlandırdı ve yeşil beyazlılara 3 puan kazandırdı. Konyaspor milli araya galibiyetle girmenin mutluluğunu yaşıyor.
'

 Muhabir