Konyaspor hasretini bitirmek istiyor!

Süper Lig'de geride kalan 5 maçta 2 galibiyet alan Anadolu Kartalı, 3 puanlarını deplasmandan çıkardı. Lig tarihinde 30 yıl aradan sonra ilk iç saha maçını kaybeden, ikinci iç saha maçında da berabere kalan yeşil beyazlılar seyircisi önünde bu özlemi bitiremedi.
Konyaspor hasretini bitirmek istiyor!

Konyaspor hasreti sona erdirmek istiyor. Süper Lig'de geride kalan 5 maçta 2 galibiyet alan Anadolu Kartalı, 3 puanlarını deplasmandan çıkardı. Lig tarihinde 30 yıl aradan sonra ilk iç saha maçını kaybeden, ikinci iç saha maçında da berabere kalan yeşil beyazlılar seyircisi önünde bu özlemi bitiremedi. Konyaspor iç sahadaki son galibiyetini 12 Mayıs 2024'te Samsunspor karşısında aldı.

galibiyet-2.jpg

4.5 AY GEÇTİ

Ligde kalmak için kritik öneme sahip olan maçı yeşil beyazlılar zorlanmadan kazanmış, Teknik Direktör Ali Çamdalı ise Konyaspor'daki ilk galibiyetini elde etmişti. Anadolu Kartalı 4.5 ay sonra taraftarı önünde kazanarak bu gidişata son vermek istiyor. Sivasspor maçı öncesinde takımda moraller yüksek. Süper Lig'de 7 puana sahip olan Konyaspor, aynı puandaki rakibini yenerek ivmesini devam ettirmek istiyor.

 Muhabir