Konyaspor hareketli saatler yaşayacak!

Başkan Ömer Korkmaz’ın bahsettiği tarihe yaklaşıldı. FIFA’dan gelen cezanın ardından transfer tahtası kapanan yeşil beyazlıların 15 Haziran’a kadar maddi kaynağı bulması bekleniyor. Yüzde 25 sınırıyla ilgili toplantısını da yapan yönetim, transfer tescil tarihine kadar 2 sorunu aşacak.
Konyaspor hareketli saatler yaşayacak!

Gelecek sezona yeni bir kadroyla girecek olan Konyaspor’da Başkan Ömer Korkmaz’ın bahsettiği 15 Haziran tarihine yaklaşıldı. Basın ile bir araya gelen ve yeni sezonla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan, 15 Haziran’a kadar FIFA’nın verdiği transfer yasağını kaldırmak için uğraştıklarını ifade etmişti. FIFA’da 6 dosyası bulunan Anadolu Kartalı, 2 milyon 162 bin euro bulmak için çalışıyor.

tarih-yaklasiyor-001.png

İKİ SORUN ÇÖZÜLECEK

Geçtiğimiz hafta sözleşmesi biten 9 futbolcu ile yollar ayrıldıktan sonra kadroyu sil-baştan kuracak olan yeşil beyazlılar yüzde 25 yabancı sınırlaması ve transfer tahtasının kapalı olma konularıyla uğraşıyor. Yönetim iki konuyla ilgili çalışmalarında sona geldiği öğrenildi. Anadolu Kartalı, 24 Haziran’a kadar iki sorunun çözülmesi bekleniyor. Kurban Bayramı sonrasında takımda hareketlilik yaşanacak.
tarih-yaklasiyor-001.jpg

 Muhabir