Konyaspor haftayı nasıl kapattı?

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadeleleri Hatayspor- Trabzonspor maçı ile sona erdi. Zirvedeki takımların hata yapmadığı haftada Konyaspor deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalıp puanını 9 yükseltti ve haftayı 8. sırada kapattı.
Konyaspor haftayı nasıl kapattı?

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadeleleri Hatayspor- Trabzonspor maçı ile sona erdi. Akdeniz'deki maç büyük heyecana sahne oldu. Gol düellosunu 3-2 Hatayspor kazandı. 25 golün atıldığı haftada 7 takım sahadan 3 puan ile ayrıldı. Haftanın en çok dikkat çeken bir diğer maçı Gaziantep'te oynandı. Marius Sumudica'nın ekibi ligde zor günler geçiren İstanbulspor karşısında 2-0'lık galibiyetle ilk puanlarını hanesine yazdırdı

panorama.png

KONYASPOR 8. SIRADA
Konyaspor ise Başkent'te MKE Ankaragücü'nün konuğu oldu. Sarı lacivertliler 3. dakikada Bajic ile öne geçerken, Ahmet Oğuz 28. dakikada skoru 1-1 yaptı ve iki takımda puanları paylaştı. Ahmet Oğuz bu golle yeşil beyazlı formayla çıktığı 41. maçında golle tanıştı. Konyaspor bu sonuçla puanını 9'a çıkardı ve haftayı 8. sırada kapattı. Konyaspor gelecek hafta sahasında pazar günü Beşiktaş'ı ağırlayacak.
panorama.jpg

ZİRVEDE HATA YOK!
Süper Lig'de zirve mücadelesinde İstanbul takımları hata yapmadı. Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'u 1-0, Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 geçti. Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 2-1 yendi. Alt sıralarda ise Rams Başakşehir'in 3 puanı bulunuyor. Gaziantep FK ilk galibiyeti ile puanı 3, İstanbulspor'un 2 puanı bulunurken, son sıradaki Samsunspor'un puanı 1.

 Muhabir