Konyaspor gelecek sezon hedefleri

Konyaspor’da ekonomik plan ve hedef belirlendi. Yeşil beyazlılar transferde limit aşımı yaparak borçlandırma yapmak yerine geliştirilebilir ve sürdürülebilir ekonomik plan üzerine duruyor. Anadolu Kartalı’nda başarının ekonomik istikrarla kurulabileceği düşüncesi hakim.
Konyaspor gelecek sezon hedefleri

Anadolu Kartalı ekonomide sürdürebilirlik üzerine plan kuruyor. Yeşil beyazlılarda bilgilendirme toplantısında ekonomik plan ve takımın hedefleri üzerine bilgiler verildi. Buna göre Konyaspor yönetimi transfer harcamalarında aşırıya kaçarak gelecek sezonlar için borçlanma sorumluluğu yerine bütçeye göre harcama ve sponsorluklar gelir oluşturma planları yapılıyor. Sezon için hedef de verildi.

konyaspor-kupa.jpg

“KUPA BİRDEN GELMEDİ”
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz şöyle konuştu, “Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandığımız sezona birden gelmedik. Daha öncesinde takımımız yarı finale çıkmış ve gelişim kaydetmişti. Biz yeniden başarılar sağlamak için sürdürebilirliğin olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. Basın Sözcüsü Mahmut Güzel ise 1-2 sezonun ardından hedeflerinin yukarısı olduğunu ifade etti.

 Muhabir