Konyaspor, Galatasaraylı oyuncuları radarına aldı!

TÜMOSAN Konyaspor transferde hareketli bir günü geride bıraktı. Yeşil beyazlılar Galatasaray'ın iki Rumen oyuncusu Cicaldau ve Morutan için devreye girdi haberleri basına yansıdı. İki oyuncunun son durumu haberimizde.
Konyaspor, Galatasaraylı oyuncuları radarına aldı!

Konyaspor transfer gündeminde hareketli bir 24 saati geride bıraktı. Sosyal medyada en çok gündem konularından bir tanesi olan yeşil beyazlılar için Galatasaray'ın iki futbolcusu gündeme geldi; Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan. Anadolu Kartalı'nın Rumen oyunculara talip olduğu iddiaları çıkmasına karşın oyuncuların gelme ihtimali çok yüksek görünmüyor. İlk transfer haberi Olimpiu Morutan.

morutan.jpg

MORUTAN KAFİLEYE KATILDI
Ulusal basında çıkan haberlere göre Konyaspor, Morutan'a talip oldu ve durumu soruldu. Ancak Okan Buruk Galatasaray kafilesiyle birlikte götürdüğü Morutan'ı Avusturya'da tekrar izleme kararı aldı. Morutan kampta kendini Hoca'ya göstermeye çalışacak. Cicaldau'ya ise ligden 4 kulüp talip. Sivasspor ve Samsunspor oyuncunun şartlarını öğrendi. Konyaspor ve Başakşehir takımları ise temasa geçti.

cicaldau-1.jpg

BONSERVİSİ 6.5 MİLYON EURO

26 yaşındaki oyuncu Morutan'ın aksine Galatasaray'ın yurt dışı kampına götürülmedi ve Okan Buruk takımında görmek istemiyor. Galatasaray bu oyuncuya ciddi bir yatırım yapsa da zararını bir şekilde durdurmak istiyor. Sarı kırmızılılar oyuncunun bonservisine 6.5 milyon euro para ödedi. Cicaldau'ya en yüksek teklif Başakşehir'den geldi. İstanbul ekibi ile anlaşma olmazsa ibre Konyaspor'a dönebilir.

 Muhabir