Konyaspor forması taraftara sunulacak!

Taraftar formaları bekliyor. Anadolu Kartalı’nda Başkan Ömer Korkmaz, gelecek sezonun formaları ilgili bilgi verdi. Başkan pazartesi günü 4. formanın taraftar anketine sunulacağını belirtti. Retro tarzına dönülecek olan formanın fiyatları ise 1399 TL ila 1499 TL arasında olacağı öğrenildi.
Konyaspor forması taraftara sunulacak!

Konyaspor’da Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin geçmiş sezon değerlendirmek ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili basına verdiği bilgi toplantısında formalarla ilgili paylaşım geldi. Başkan Korkmaz, 3 forma üzerinde mutabık kaldıklarını söyledi ve dördüncü formanın pazartesi günü taraftar onayına anket olarak sunulacağını söyledi. Formanın fiyatı ve özellikleriyle ilgili bilgiler.

gorucuye-cikacak-1.jpg

KONSEPT RETRO

Formaların haziran ayının üçüncü veya dördüncü haftasında yeşil beyazlı taraftarlarla buluşacak. Forma konsepti ise retro. Konyaspor’un eski formalarını anımsatacak tarzda olacağı bilgisine ulaşıldı. Forma fiyatları ise 1399- 1499 TL arasında olacak. Enflasyon giderleri hesaplandığı öğrenildi. Konyaspor 2023-24 sezonunun son maçında yetiştirmek istemiş ancak TFF’den onay gelmemişti.

 Muhabir