Konyaspor-Eyüpspor, Beyaz sayfa zamanı!

Konyaspor galibiyet için son hazırlıklarını yapıyor. Süper Lig’de 8. Hafta mücadelesinde Anadolu Kartalı, pazar günü sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılarda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.İki takım Süper Lig seviyesinde ilk kez karşılaşacak. Maçın başlangıç saati 13:30.
Konyaspor-Eyüpspor, Beyaz sayfa zamanı!

Trendyol Süper Lig’de 8. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Sahasında son galibiyetini 12 Mayıs’ta alan Anadolu Kartalı, yaklaşık 5 aylık iç saha galibiyet hasretine son vermek için hazırlandı. Hafta boyunca saha içi ve saha dışı etkinliklerle takım ile birlikte vakit geçiren Konyaspor yönetimi futbolculara güvenlerinin tam olduğunu belirtti ve galibiyet istedi.

beyaz-sayfa-2.jpg

MAKASI AÇMAYALIM

Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın Trabzonspor maçı sonrasında hafta sonu kadrosunda değişikliklere gitmesi bekleniyor. Özellikle Hamidou Keyta ve Melih İbrahimoğlu geçen haftaki performansıyla tam not almıştı. Süper Lig’de 8 puana sahip olan yeşil beyazlılar, yukarısıyla arasındaki makası açmak istemiyor. Puan durumunda geriye düşmek istemeyen Çamdalı’nın öğrencilerinin gözü 3 puanda.

rekabette-konyaspor-onde-004.jpg

REKABETTE KONYASPOR ÖNDE

Konyaspor ve Eyüpspor, Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecekler. Öncesinde 2.lig ve 3. Ligde karşı karşıya gelen rakipler 2019 yılında da Türkiye Kupası’nda eşleştiler. Oynanan 5 maçta Konyaspor 2, Eyüpspor 1 galibiyet aldı. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Anadolu Kartalı bahsi geçen maçlarda 4 gol attı, kalesinde 2 gol gördü. Son oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul ekibi 1-0’lık sonuçla yendi.

forma-giyemeyecek-futbolcular.jpg

FORMA GİYEMEYECEK FUTBOLCULAR

Oynamayacak futbolcular belli oldu. Konyaspor, Eyüpspor karşısında Josip Calusic haricinde eksik futbolcu bulunmuyor. Sezon başında kampta sakatlanan Hırvat stoper dışında yeşil beyazlılar tam kadro İstanbul takımına karşı mücadele verecek. Trabzonspor maçında sakatlanarak çıkan Riechedly Bazoer’in durumu iyi. Hollandalı stoper oynayacak durumda. Eyüpspor’da ise sakatlığı bulunan Recep Niyaz ve Tayfur Bingöl yeşil beyazlılara karşı mücadele edemeyecek. Melih Kabasakal ise kart sınırında

tarihe-gecen-maclar-001.jpg

TARİHE GEÇEN MAÇLAR

Konyaspor-Eyüpspor, 6. kez karşı karşıya gelecek. İşte iki takım arasında tarihe geçen maç sonuçları;
En Farklı Galibiyet (1 - 0) 29.10.2019
En Farklı Mağlubiyet (2 - 0) 13.09.1970
En Gollü Maç (1 - 2) Toplam 3 gol, 04.04.1971

zdamarin-karnesi-cikartildi.jpg

ÖZDAMAR’IN KARNESİ ÇIKARTILDI

Konyaspor-Eyüpspor maçında düdük Erkan Özdamar’da olacak. Ankara bölge hakemi ile yeşil beyazlılar hiç maç kaybetmedi. Yeşil beyazlılar, Özdamar yönetiminde toplam çıktığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Son maçta Ankaragücü ve Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Eyüpspor ise Erkan Özdamar yönetiminde 3 maça çıktı. İstanbul ekibi 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Eyüpspor’un Özdamar ile son maçında Bandırmaspor’u 1-0 yendi. Zorlu maç Pazar günü oynanacak.

 Muhabir