Konyaspor bunu değiştiremedi!

Konyaspor son haftalarda yaşadığı problemi aşmaya başardı. İlk 3 haftada 7 gole engel olamayan ve yeşil beyazlıların en kötü savunma başlangıcında bulunduğu dönem sonrasında teknik heyet savunma sorununu halletti. Sırada forvetteki problemde.
Konyaspor bunu değiştiremedi!

Lig başlangıcında kalesini kapatmakta zorlanan Konyaspor son haftalarda yaşadığı problemi aşmaya başardı. İlk 3 haftada 7 gole engel olamayan ve yeşil beyazlıların en kötü savunma başlangıcında bulunduğu dönem sonrasında teknik heyet savunma sorununu halletti. Yeni transferlerden Nikola ve Bazoer'in performansının yanında kaleci Jakub Slowik'in kurtartışları yeşil beyazlı camiayı rahatlattı.

konyaspor-gol-1.jpg

EN SKORER PEDRİNHO

Anadolu Kartalı 3 maçtır rakip forvetlerine gol izni vermiyor. Konyaspor'da tek sorun kaldı ofans. Defans sorunu çözen Teknik Direktör Ali Çamdalı, hücum zenginliğini kazandırmak istiyor. Yeşil beyazlılar son 3 karşılaşmasında sadece 1 kez rakip ağları havalandırabildi. Özellikle forvette Konyaspor'da üretkinlik gösteremiyor. Yeşil beyazlıların en skorer ismi 3 golle Brezilyalı Pedrinho.

konyaspor-gol-2.jpg

DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Ali Çamdalı'nın hücumu zenginleştirmek adına yeni hamleler yapması bekleniyor. Özellikle Sivasspor maçında oyuna girdikten sonra hücumda hareketlilik kazandıran Hamidou Keyta ile Yusuf Erdoğan'ın 11'e monte edilmesi bekleniyor. Ligde 7.haftada Trabzonspor'a konuk olacak olan yeşil beyazlılarda Hoca'nın iki oyuncudan en az bir tanesini oynatmasına kesin gözle bakılırken, Kramer de göz kırpıyor.

 Muhabir