Konyaspor bu avantajı kullanabilir

Konyaspor cumartesi günü sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek . Samsun deplasmanında alınan galibiyetle morallenen yeşil beyazlılar, kırmızı beyazlıları da geçerek ivme kazanmak istiyor. Rakipte 7 futbolcunun sakatlığı Konyaspor'a avantaj sağlıyor.
Konyaspor bu avantajı kullanabilir

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Konyaspor cumartesi günü sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek . Samsun deplasmanında alınan galibiyetle morallenen yeşil beyazlılar, kırmızı beyazlıları da geçerek ivme kazanmak istiyor. Mücadele öncesinde rakipten gelen sakatlık haberleri Teknik Direktör Bülent Uygun'un elini zayıflatırken, takımın yıldızı Manaj'ın olmaması Konyaspor'a avantaj sağlayabilir.

manaj.jpg

7 FUTBOLCU SAKAT

Sivasspor'un en değerli futbolcusu olan Rey Manaj, tendon yırtığı nedeniyle yeşil beyazlılara karşı oynamayacak. Bilindiği üzere son karşılaşmada takımına 3 puan kazandırmıştı. Diğer yandan Sivasspor'da Mehmet Albayrak, Eymen Yurdcu, Erdem Güleç, Alaaddin Okumuş, Emre Gökay ve Sinan Kaya Konya'ya getirilmeyecek. Konyaspor, Sivasspor ile 21 Eylül Cumartesi günü 17'de karşılaşacak.

 Muhabir