Konyaspor ayrıldılar, istediklerini bulamadılar!

İran'da aradıklarını bulamadılar. 2024-2025 sezonuna yenilenmiş kadrosu ile giren Konyaspor'da geçtiğimiz sezon kadroda bulunan 3 yabancı futbolcu; Sokol Cikalleshi, Steven NZonzi ve kiralık gönderilen Bouly Junior Sambou performanslarıyla iyi ki dedirtti.
Konyaspor ayrıldılar, istediklerini bulamadılar!

2024-2025 sezonuna yenilenmiş kadrosu ile giren Konyaspor'da geçtiğimiz sezon kadroda bulunan 3 yabancı futbolcu İran'ın farklı takımlarına imza attılar. Sokol Cikalleshi, Steven Nzonzi ve sözleşmesi 2026 yılına kadar Konyaspor'da bulunan ve kiralık gönderilen Bouly Junior Sambou, İran'da istedikleri katkıyı sağlamaktan uzak kaldılar. Anadolu Kartalı, Senegalli golcünün performansını yakından izliyor.

sambou.jpg

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

25 yaşındaki futbolcu İran Süper Ligi'nde 3 maçta 124 dakika oynadı. Sambou gol ve asist katkısında bulundu. Samboulu Gol Gohar ligde 9. sırada bulunuyor. 2023-2024 sezonunda Konyaspor'un en skorer futbolcusu olan Sokol Cikalleshi, Traktör formasıyla çıktığı 5 maçta gol üretemedi.Sokol yalnızca 92 dakikada sahada kaldı. Sepehan'da oynayan Steven Nzonzi ise 7 maçta 316 dakika sahada kaldı.

 Muhabir