Konyaspor arayı değerlendirecek!

Yeşil beyazlılar arada temposunu düşürmeyecek. Milli ara öncesi Eyüpspor'u 2-1 yenen ve morallenen yeşil beyazlılar lige verilen arada 2 hazırlık maçı oynayacak. Anadolu Kartalı, 9. hafta öncesinde 1. lig temsilcilerinden Adanaspor ve ismi daha sonra açıklanacak bir ekiple Kayacık Tesisleri'nde karşılaşacak.
Konyaspor arayı değerlendirecek!

Konyaspor arayı iyi değerlendirecek. Milli ara öncesi Eyüpspor'u 2-1 yenen ve morallenen yeşil beyazlılar lige verilen arada 2 hazırlık maçı oynayacak. Anadolu Kartalı, 9. hafta öncesinde 1. lig temsilcilerinden Adanaspor ve ismi daha sonra açıklanacak bir ekiple Kayacık Tesisleri'nde karşılaşacak. Yapılan planlamaya göre teknik ekip kadroyu ikiye ayıracak. Aynı gün oynanacak maçta farklı kadrolar oynayacak.

amdali-plan.png

PLAN HAZIRLANDI

Lige 18 yeni oyuncuyla başlayan Konyaspor'da teknik heyet milli aradaki hazırlık maçlarından az forma şansı bulan futbolcuların durumunu yakından izleyecek. 9. haftayla birlikte maç fikstürü hızlanacak olan Anadolu Kartalı'nda Teknik Direktör Ali Çamdalı oyunculara forma için hazır olun mesajı verecek. Konyaspor, 9. haftada deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak. 20 Ekim'deki maç pazar günü oynanacak.

 Muhabir