Konyaspor 3. imzaya yakın!

Yeşil beyazlılar Valon Ethemi'nin ayrılığı sonrasında sol kanata oyuncu transfer etmek istiyor. Anadolu Kartalı son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Erdoğan ile temasa geçti. Oyuncu ile anlaşma sağlandı, imzaların gelmesi bekleniyor.
Konyaspor 3. imzaya yakın!

Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar Valon Ethemi'nin ayrılığı sonrasında sol kanata oyuncu transfer etmek istiyor. Anadolu Kartalı son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Erdoğan ile temasa geçti. Bonservisi elinde olan futbolcu için yeşil beyazlıların haricinde Süper Lig'den 3 takımın daha transfer etmek istediği öğrenildi. Oyuncunun değeri 20 Milyon TL'nin altında.

yusuf.jpeg

YUSUF ERDOĞAN KİMDİR?

Futbol altyapısına Araklıspor'da başlayan 31 yaşındaki futbolcu sırasıyla 1461 Trabzonspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Adana Demirspor'da forma giydi. 2023-2024 sezonunda Adana Demirspor'da top koşturan Erdoğan, 35 maça çıktı ve 5 gol, 4 asist katkısında bulundu. Kulüpsüz pozisyonundaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri Transfermakrt'a göre 500 bin euro.

 Muhabir
Etiketler :