Konyaspor 2 golcüyü radarına aldı!

Konyaspor, Blaz Kramer transferinin iptal olmasıyla birlikte santrafor bölgesi için 1 yerli-1 yabancı futbolcu düşünüyor. Yeşil beyazlılar, Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile anlaşmasıyla birlikte boşa çıkan Umut Nayir ve genç forvet Melih Bostan'ı radarına aldığı öğrenildi.
Konyaspor 2 golcüyü radarına aldı!

Konyaspor forvette hücuma çıktı. Anadolu Kartalı, Blaz Kramer transferinin iptal olmasıyla birlikte santrafor bölgesi için 1 yerli-1 yabancı futbolcu düşünüyor. Yeşil beyazlılar, Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile anlaşmasıyla birlikte boşa çıkan Umut Nayir ve genç forvet Melih Bostan'ı radarına aldığı öğrenildi. Konyaspor, iki oyuncuyu da getirmek istiyor. Yönetim iki futbolcu için farklı planları var.

umut.jpg

SON DURUMLARI

Teknik heyet Umut Nayir'i direkt 11'de şans vermeyi düşünüyor ve girişimlerde hızlanma kararı alındı. Ancak Süper Lig ve Avrupa'dan teklifler alan Umut düşünmek için süre istediği öğrenildi. Umut'a yalnızca Türkiye'den 5 takımın teklifi bulunuyor. Melih Bostan transferinde ise aşama katedildi. 2004 doğumlu genç oyuncunun geleceğe yatırım olduğu öğrenildi. İki oyuncu için önümüzdeki günler kritik.

melih-001.jpeg

 Muhabir