Konyalı sürücülere uyarı! İşte günün yol durumu

Bugün (20 Eylül 2024 Cuma) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor. Bültene göre Konya-Afyonkarahisar yolunu kullanan sürücüler için de uyarı yapıldı.
Konyalı sürücülere uyarı! İşte günün yol durumu

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı ile Lapseki Kavşağı O-6 17-001 /- O-6 19-003 Kontrol Kesim Numaraları arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle her iki istikamette de sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2- Sakarya-Hendek yolunun 36-38 km.leri arasında yol çalışmaları nedeniyle sağ taşıma kolu trafiğe kapatılacak ulaşım kontrolü olarak sağlanmaktadır.

3- Kızılcahamam-Kahramankazan- Ankara yolunun 51-52.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

4- Trabzon-Rize yolunun 9.km.sinde bulunan Kaşüstü Araç Alt Geçidinin her iki yönünde elektrik, elektronik, mekanik sistemleri yapım, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 21:00-06:00 saatleri arasında alt geçit trafiğe kapatılarak ulaşım aynı güzergahtaki geçit üstü bağlantı yollarından sağlanmaktadır.

5- Antalya-Burdur Devlet Yolunun 37- 38. km.leri arasında tırmanma şeridindeki oturma nedeniyle şerit daraltması yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6- Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7- Konya-Afyonkarahisar yolunun 21 -22 km.leri (Sızma Mahallesi mevki) arasında Konya Çevre Yolu Köprülü Kavşak yapımı nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8- Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50.km.leri arasında Nizip ve Birecik Geçişlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9- Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10- Artvin il Sınırı-Uzundere yolunun(Uzundere Şehir Geçişi) 36-40 km leri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten sağlanmaktadır.

Kapalı yollar

KGM'nin kapalı yol bilgileri şöyle:

kapali-yollar-1.jpg

kapali-yollar-2.jpg

 Muhabir