Konyalı genç 19 yaşında şirketin patronu oldu

Konya'da yaklaşık 4 ay önce kurulan Pamir Boru Profil şirketinin genç patronu 19 yaşındaki Mehmet Yılmaz, markalarını geliştirerek büyümeyi hedeflediklerini söyledi.
Konyalı genç 19 yaşında şirketin patronu oldu

Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğrencisi Mehmet Yılmaz, ortağı Aziz Bulut ile birlikte demir sektöründe hizmet verecek olan Pamir Boru Profil şirketini kurdu.

5.jpg

Demirin bulunduğu her sektöre hizmet verdiklerini dile getiren Mehmet Yılmaz, "19 yaşındayım. Halihazırda öğrenciyim. Selçuk Üniversitesi’nde işletme okuyorum. Sac, Boru, Profil, Hadde grubu bünyemizde bulunuyor. Alım satımını yapıyoruz. Başlıca inşaat alanı olmak üzere demirin olduğu her sektörde ürünlerimiz kullanılıyor. " ifadelerini kullandı.

2.jpg

UZMAN SANAYİ SİTESİNDE YER ALIYOR

Pamir Boru Profil'in Uzman Sanayi Sitesinde yer aldığını söyleyen Mehmet Yılmaz, "Ürünlerimizi genel olarak İskenderun, Osmaniye, Gebze, Denizli, İzmir gibi bölgelerden alıyoruz ve müşterilerimize sunuyoruz. Genelde değirmen ve tarım makinası imalatçıları, soğuk demirciler ürünlerimizi alıyor. Şu anda 2 çalışanımızla birlikte şirketimizde dört kişi çalışıyoruz. Uzman Sanayi 1 içerisinde yer alıyoruz." dedi.

3.jpg

'ADIM ADIM İLERLEMEK İSTİYORUZ'

Adım adım ilerleyerek büyümeyi hedeflediklerini belirten Mehmet Yılmaz, "Yaklaşık 4 ay önce hizmete açıldık. Pandemiden bu yana demir gruplarında malzeme tedariği sıkıntısı var. Biz bunu çözmeye çalışıyoruz. Türkiye’nin her yerinden malzeme alarak müşterilerimizin çeşidini sağlamaya çalışıyoruz. Adım adım ilerlemek istiyoruz. Çok büyüyeceğiz gibi ani bir hedef koymak yerine basamak basamak yükselmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

1-mehmet-yilmaz-pamir.jpg

'ERKEN YAŞTA TECRÜBE KAZANMAK BÜYÜK KAZANÇ'

Erken yaşta iş hayatına atılmanın kazanç olduğunu söyleyen ve yaşıtlarına da tavsiyelerde bulunan Mehmet Yılmaz, "Hayata erken atılmak güzel bir tecrübe oluyor. Yaşıtlarıma da tavsiyem okumanın yanında bir şeyler öğrenerek birikim yapmaları yönünde olacaktır. Erken yaşta herhangi bir sektörde erken yaşta tecrübe kazanmak ilerisi için büyük kazançtır. Aziz ağabeyin sektörümüzdeki 15 yıllık tecrübesinden faydalanmak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

7.jpg

8.jpg

4.jpg

9-pamir.jpg

6.jpg

1.jpg