Konya'daki SETAP her yaşa hitap ediyor

Konya'da Selçuklu Belediyesi’nin okul dışı öğrenme ortamlarından biri olan ve Selçuklu Sanat, Eğitim, Teknoloji ve Atölye programları (SETAP) kapsamında yıl boyunca binlerce öğrenciye hizmet veren Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi yaz döneminde de eğitimlerine devam ediyor.
Konya'daki SETAP her yaşa hitap ediyor

Konya'da, Selçuklu Belediyesi'nce donanımlı bireyler yetiştirmek ve yetenekleri keşfetme imkanı sunmak için hayata geçirilen Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi'nden, her yaştan 678 katılımcı faydalanıyor.

12 farklı kategori yer alıyor

Akademide, insansız hava aracı (İHA), mekatronik, moda tasarım, organik oyuncak üretim, siber güvenlik, müzik, fotoğrafçılık, CBS harita okur yazarlığı, vefa gençlik, genç kalemler yazarlık ve hitabet, köklerden göklere tarih, hat sanatları, takı tasarım atölyeleri olmak üzere 12 farklı kategoride faaliyetler gerçekleştiriliyor.

selcuklu-gelisim-ve-teknoloji-akademisi-yaz-donemi-egitimleri-devam-ediyor.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, akademinin yıl içinde olduğu gibi yaz döneminde her yaş grubundan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Araştıran, geliştiren ve keşfeden bir nesil inşa etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Pekyatırmacı, "Bu amaçla modern teknolojinin sağladığı tüm imkanları başta çocuklarımız olmak üzere her yaştan insanımızın hizmetine sunuyoruz. Her yaştan katılımcıya hitap eden bu atölyeler vatandaşlarımızın hem eğitici hem de eğlenceli bir yaz geçirmesini sağlıyor." diye konuştu.

Kursiyerler ise memnuniyetlerini ifade ederek Selçuklu Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ