Konya'daki işletmeci: Gerçek kebap lezzeti sunuyoruz

Konya’da ızgara, çorba ve dürüm üzerine hizmet veren Tonton Izgara, Aslım Caddesi üzerinde açıldı. ‘Hizmette sınır yok’ diyen İşletme Sahibi Onur Demirci, gerçek kebap lezzetini sunduklarını belirtti.
Konya'daki işletmeci: Gerçek kebap lezzeti sunuyoruz

Baba mesleğini devam ettirdiklerini ve en iyi hizmeti sunmak için Aslım Caddesi üzerinde yeni restoranlarını açtıklarını söyleyen Tonton Izgara İşletme Sahibi Onur Demirci, “16 yıldır Konya’da ikamet ediyoruz. Tonton Izgara’nın işletmecisiyim. Baba mesleğini icra ediyoruz. İşletmemiz 23 Ekim Çarşamba günü faaliyete geçti. Aslım Caddesi üzerinde yer almaktayız. Menümüzde ızgara ve çorba çeşitlerimiz var. Adana, beyti, kuzu şiş, tavuk şiş, incik, kanat, kelebek bulunuyor. Çorba olarak mercimek, ezogelin ve kelle paça yer alıyor.” İfadelerini kullandı.

konya-tonton-izgara-3.jpg

‘GERÇEK ANTEP KELLE PAÇASI YAPIYORUZ’

Gaziantep yöresine ait kelle paça yaptıklarını da kaydeden Onur Demirci, “Gerçek Antep kelle paçası yapıyoruz. Bunun farkı, içinde un, yoğurt vs. olmaz. Kendi suyuyla 6-7 saat ocakta pişer. Kendi özel pul biberiyle, özel bakır tabağıyla sunum yapılır. Eti, suyu, sarımsağı her şeyi ayrı olur. Yemek üstü için Antep’ten özel baklava getirdik. Havuç dilimi baklava sunuyoruz. Burada hedefimiz esnaf arkadaşlarımıza güzel bir ortam hazırlamaktır.” dedi.

konya-tonton-izgara-2.jpg

‘AĞIZ TADINI BİLENLERİ DAVET EDİYORUZ'

Onur Demirci, “Ağız tadını bilen insanlar buyursunlar gelsinler. Hizmette sınır yok. Aile ortamı da mevcut. Üst katımız, bahçemiz, otoparkımız, çocuk oyun alanımız var. Kebapçıya geldim demek istiyorsanız gerçek kebapçıya buyrun gelin diyor ve işletmemize bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

konya-tonton-izgara-4.jpg

konya-tonton-izgara-1.jpg

konya-tonton-izgara-5.jpg